Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Balıkesir'deki seçmen artışını tatilciler arttırdı

Balıkesir

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Balıkesir'de 30 Mart seçimlerine göre 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özellikle sahil bölgelerinde 27 bin seçmen artışı yaşandığına dikkat çekti.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Balıkesir’de 30 Mart seçimlerine göre 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özellikle sahil bölgelerinde 27 bin seçmen artışı yaşandığına dikkat çekti.
AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.
Poyrazlı, 30 Mart yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki seçmen sayısındaki artışla ilgili yaptığı açıklamada “Balıkesir’de 30 Mart yerel seçimlerinden kısa bir süre sonra yapılan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 27 bin seçmen artışı var. 27 bin seçmen Balıkesir’de seçmen kütüğüne kayıtlı değil iken seçmen kütüğünü Balıkesir’e aldırarak 10 Ağustos’ta Balıkesir’de oy kullandı. Bunların büyük çoğunluğu da bizim sahil bölgemiz diyebileceğimiz Edremit, Gömeç, Burhaniye, Ayvalık ve Erdek’te. Seçmen listeleri askıya çıktığında insanların gerçekten adreslerini tatil yaptıkları yerlere aldırdığını gözlemledik.” dedi.
Poyrazlı: “Erdoğan’ın seçilmesiyle Yeni Türkiye’nin önü açıldı”
AK Partinin 1. Olağanüstü Kongre sürecini de değerlendiren Poyrazlı şöyle konuştu: “27 Ağustos’ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve Genel Başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı